om inlåst

Vi är Inlåst !

HISTORIK


Sommaren 2014 åkte vi till New York och sökte på saker att göra på Tripadvisor.

Det nya stora var något som kallades Escape Room och vi bestämde oss för att testa. De två vi spelade var inga bra rum, men där och då var vi lyriska över konceptet och kände att det kanske var något som skulle funka även i Växjö?


Det tog ett halvår att bilda företag och hitta lokal men 1 januari 2015 öppnade vi för bokning med rummen Major Konrads dilemma och Globetrotter. Sedan dess har vi byggt ytterligare sex rum varav tre är igång och resten har vi sålt vidare till andra aktörer. Utöver det har det blivit tre mobila koncept för större sällskap, två utomhusrundor, två hemmaboxar och två julkalendrar och i detta nu har vi så smått börjat jobba på nya roligheter.
(Läs mer om våra rum under fliken Rummen


Vi som äger och driver Inlåst är Göran och Sandra. Vi skapar våra rum helt själva både alla klurigheterna och byggandet. Vi gör rum i den stil vi själva gillar att spela, dvs pusseldrivet med mycket att göra och med olinjärt spel så flera kan hålla sig sysselsatta samtidigt. Våra rum finns bara i en upplaga och Inlåst finns bara i Växjö. Vi har inga anställda utan det är även vi två som är era spelledare när ni kommer och blir inlåsta. När vi inte låser in er älskar vi att själva bli inlåsta. Nu har vi spelat 550+ rum i 15 länder och vi älskar att få jobba med vårt stora intresse.

MADE IN SMÅLAND