Inlåst info

Vad är inlåst?


Inlåst är en utmaning att ta sig an tillsammans med sina vänner, sina kollegor eller med helt främmande människor. Deltagarna blir inlåsta i ett rum i 60 minuter och har som mål att finna den nyckel som leder dem ut ur rummet.

För att lyckas krävs det gott samarbete med att lösa de problem och klurigheter som laget ställs inför. Spelet övervakas hela tiden av en spelledare som även kan ge gruppen ett fåtal ledtrådar under spelets gång. Har laget inte klarat att ta sig ut inom tidsramen blir de utsläppta av spelledaren och får även veta vad de missade för att klara utmaningen. Tanken är att detta ska vara en rejäl utmaning. Långt ifrån alla kommer således att ta sig ut inom angiven tid.Vem vill bli inlåst?


ALLA vill bli inlåsta! Det är en aktivitet som passar utmärkt för möhippan/svensexan, för företagets kick-off eller teambuilding, eller helt enkelt ett kul och annorlunda alternativ till det övriga nöjesutbudet i stan.

Detta är dock ett spel för vuxna med en minimiålder på 18 år.

Barn är välkomna i föräldrars sällskap men vi avråder att ta med barn under

6 år.Hur bokar man inlåst?


All bokning och betalning sker i förhand och via hemsidan. Där kan du enkelt välja dag, tid och antal deltagare.

Priset är 230 kronor per person.

Vi rekommenderar inget lag att vara färre än 3 spelare om man vill ha en rimlig chans att klara att ta sig ut inom tidsramen.

Har du önskemål om alternativa arrangemang ber vi dig kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Hur lång tid tar inlåst?


Spelet pågår i exakt en timme, dvs. 60 minuter. Innan spelet har vi dock en kort genomgång om förutsättningarna och efter avslutat spel har vi en kort sammanfattning.

Räkna därför med att aktiviteten sammanlagt kan ta upp till 90 minuter.Hur förbereder jag mig inför inlåst?


Inga speciella förberedelser krävs för att komma och då inga större fysiska utmaningar väntar är även klädseln helt valfri.

En stor fördel är dock att man har spelat lite escape games på mobilen eller datorn innan, så man har fått in rätt tänk.


Ex:   Till dator    Till android    Till iOs

INFO

rummen
hitta
kontakt